Στο νοσοκομείο ακόμα οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Ποια τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους!
Πηγή: paok24.com
Στο νοσοκομείο ακόμα οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παραμένουν νοσηλευόμενοι για έκτη μέρα οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά από τους οπαδούς του Άρη στη συμπλοκή στην οδό Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 οι δύο οπαδοί νοσηλεύονται σε απλές κλίνες στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου. Η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και διαρκώς βελτιούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας τραυματίας υποβλήθηκε άμεσα σε νευροχειρουργική επέμβαση, ανάταξη εμπιέσματος κρανίου και οδηγήθηκε μετεγχειρητικά αρχικά στην Γ' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα τριχωρούς κεφαλής, από τέμνων και θλων όργανο τραυματισμού βρέγματο-ινιακά αριστερά με συνοδό εμπιεσματικό κάταγμα κρανίου.

Ο δεύτερος τραυματίας έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου: κροταφικού οστού-δεξιά, κροταφογναθική άρθρωσης δεξιά, σφηνοειδούς οστού δεξιά, οφθαλμικού κόγχου δεξιά, σφηνοειδούς οστού αριστερά, κροταφικού οστού αριστερά. Παράλληλα σύμφωνα με το πόρισμα, εμφανίζει πολλαπλές σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις: υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά μέτωπο-κροταφικά, επισκληρίδιο αιμάτωμα αριστερά κροταφικά, θλάσεις εγκεφάλου, εκτεταμένο κεφαλαιμάτωμα δεξιά κροταφο-βρεγματικά, παρουσία αέρα στο ενδοκράνιο.

Ο δεύτερος τραυματίας που δεν χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο εξετάζεται ανάλογα και με την πορεία της υγείας του να πάρει εξιτήριο την ερχόμενη εβδομάδα. Ο χειρουργηθείς θα παραμείνει νοσηλευόμενος.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών οι εννέα οπαδοί του Άρη προφυλακίστηκαν καθώς κατηγορούνται για σειρά αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη...