ΠΑΟΚ και κάρτες: Οι απόντες κι αυτοί που είναι στο όριο

Από paok24.com: Δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι άλλοι δύο είναι στο όριο για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ και κάρτες: Οι απόντες κι αυτοί που είναι στο όριο

Τόσο ο Α. Ζίβκοβιτς, όσο και ο Τάισον συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέρμπι και θα πρέπει να χάσουν από ένα παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, εντός τον Παναιτωλικό, εκτός τον Πανσερραϊκό κι εντός τη Λαμία, με τους δύο παίκτες να φτάνουν τις 3 κίτρινες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να λείψουν σε ένα από αυτά.

Μέχρι πέρυσι, αυτό που ίσχυε ήταν η ποινή της 1 αγωνιστικής όταν ένας ποδοσφαιριστής συμπλήρωνε 4 κίτρινες κάρτες. Ωστόσο, από φέτος δεν ισχύει αυτό, καθώς υπάρχουν -πλέον- διαφοροποιήσεις στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να εκτίσουν ποινή 1 αγωνιστικής στις 3 κι όχι στις 4 κάρτες, ενώ μία ακόμη διαφοροποίηση είναι το γεγονός ότι η επόμενη τιμωρία είναι στις 6 κίτρινες και όχι στις 7, όπως ίσχυε πέρυσι.

Όσον αφορά σε αυτούς που είναι στο όριο, ο Κωνσταντέλιας και ο Μουργκ έχουν από 2 κάρτες, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί ότι ο Κεντζιόρα που συμπλήρωσε κάρτες νωρίτερα θα εκτίσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό, με τον Μπάμπα στον αντίποδα, να χάνει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...