Μαλεζάς: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα- Η μεγάλη επιτυχία του οργανισμού του ΠΑΟΚ»

Μετά από μακρόχρονη θητεία στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής στην Κ19 του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Μαλεζάς κάνει το πρώτο του βήμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως προπονητής του Μακεδονικού, και μάλιστα αντιμετώπισε τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου για πρώτη φορά, καταφέρνοντας να φύγει νικητής.
Πηγή: thessports.gr
Μαλεζάς: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα- Η μεγάλη επιτυχία του οργανισμού του ΠΑΟΚ»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι για την... τρελή διακύμανση του, αλλά και για το γεγονός ότι σήμερα (29/10) είχε αντιπάλους παιδιά που συνεργαζόταν για χρόνια, στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι και τις δύο ανατροπές του σκορ;
«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Εκτός του γκολ είχαμε και τον έλεγχο του παιχνιδιού και μια δύο προϋποθέσεις για να σκοράρουμε κι ένα δεύτερο. Δυστυχώς η αναγκαστική αλλαγή του Σαραγιώτη μας επηρέασε κι αυτό φάνηκε, αφού δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Ωστόσο πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την αντίδραση που έβγαλε μετά το 1-2. Νομίζω ότι ήταν αντίδραση ομάδας που πιστεύει στον εαυτό της και θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Όταν θέτεις κάποιο στόχο, κοιτάς πολύ μακριά. Αυτή τι στιγμή είναι η ομάδα, νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω ότι μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό με την Καρδίτσα θα έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Αυτό μας έδωσε το κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να δουλέψουμε και να πάρουμε τα δύο περισσότερα πράγματα».

Για το ότι αντιμετώπισε ως αντίπαλος παιδιά που τα γνωρίζει καλά, από πολύ μικρή ηλικία:
«Πολύ δύσκολη η απάντηση, γιατί τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, βλέποντας τα παιδιά με τα οποία ήμασταν μαζί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να βελτιώνονται, να διεκδικούνε πράγματα και να στέκονται με τεράστια επιτυχία και στη Super League 2. Νομίζω ότι για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ αλλά και για αυτούς που δουλεύουν ή δουλεύαμε εκεί, είναι μεγάλη επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη...