ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Ιωνικό Ν.Φ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

Σε κλίμα ανασύνταξης βρίσκεται ο Δικέφαλος, ο οποίος καλείται να αφήσει πίσω του τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, και να κάνει τη δική του αντεπίθεση στους επερχόμενους αγώνες.

Απέναντί του, ο Ιωνικός Ν.Φ., ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή με 21-23, και έμεινε στην ένατη θέση με 2 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ., ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για τη στήριξη την οποία έδειξε στο πρόσωπο μου αυτά τα χρόνια, για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, προερχόμαστε από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων, κάτι το οποίο από εδώ και στο εξής θέλουμε να αλλάξει. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα η οποία έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στην φετινή σεζόν, αλλά νομίζω πως έχουμε πιο ολοκληρωμένο σύνολο και όλοι οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα ως το τέλος».

Διαβάστε ακόμη...