Φούρτουλα: «Πιστεύω πως θα βγούμε πρώτοι στον όμιλο!»

Από forzaonline.gr: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα, μίλησε σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 με αφορμή την μεγάλη νίκη με 2-3 κόντρα στην Αμπερντίν μέσα στη Σκωτία.
Πηγή: forzaonline.gr
Φούρτουλα: «Πιστεύω πως θα βγούμε πρώτοι στον όμιλο!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ικανούς ποδοσφαιριστές με πολλά διεθνή παιχνίδια. Νομίζω πως είναι ανεβασμένος ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε 10-15 λεπτά στο Β μέρος που δεχθήκαμε τα δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος».

Για τον Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ένα ποσοστό εννοείται αναλογεί στον προπονητή, αλλά νομίζω πως το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει ο Ιβάν Σαββίδης και εξαιτίας του ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι άνετος οικονομικά, έχει αθλητικό κέντρο, παίρνει παίκτες, γίνονται ανανεώσεις κομβικών παικτών όπως του Ζίβκοβιτς και του Κοτάρσκι και όλα αυτά φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Είναι ένας άψογος χαρακτήρας και με αυτά που λέμε πρέπει να τα ακούει και να τα ξεχνάει άμεσα. Ήταν απίστευτη η φάση του δοκαριού που πήγε να βάλει γκολ ανάμεσα από 5-6 παίκτες. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν, αλλά καλό είναι να μην βιαστεί να φύγει στο εξωτερικό. Το μόνο που θέλω απ' αυτόν είναι να φαίνεται πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι και να μην έχει αναλαμπές».

Για τον κόσμο:

«Είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται με τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε στα κανονικά πλαίσια όμως, γιατί είδατε τι έγινε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός».

Για την συνέχεια του ομίλου:

«Πιστεύω πως θα βγούμε πρώτοι, γιατί στην Φρανκφούρτη θα είναι σε εντός έδρας παιχνίδι. Πιο πολύ φοβάμαι τους Γερμανούς σε εντός έδρας παιχνίδια παρά στα εκτός, οπότε πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Διαβάστε ακόμη...