Η μεικτή ζώνη του Ολυμπιάδα Νεάπολης - ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Ντάρκο Ζάκοτς και της Κυριακής Τερζόγλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ολυμπιάδας Νεάπολης με 2-3, στο πλαίσιο του Game 2 της φάσης των «64» του CEV Women's Challenge Cup.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Ολυμπιάδα Νεάπολης - ΠΑΟΚ

Ντάρκο Ζάκοτς:

«Δυστυχώς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο σετ, με πολλά λάθη. Το 2-0 ήταν μία σκληρή δοκιμασία, αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δεν τα παρατάει ποτέ και πάντα παίζει για τη νίκη. Στο τρίτο σετ αλλάξαμε τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού μας, και αυτό νομίζω μας βοήθησε να συνέλθουμε και να επιστρέψουμε, κατακτώντας τελικά τη νίκη. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου αλλά και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μπράβο και στην Ολυμπιάδα Νεάπολης, η οποία έπαιξε πολύ καλύτερα απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι».

Κυριακή Τερζόγλου:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και κάναμε τα απλά πράγματα, διότι αυτό χρειαζόταν για να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Ευχαριστούμε φυσικά και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιουργήσαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα!».

Διαβάστε ακόμη...