Θετικοί για τον Φρόιντφελντ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ - Σφοδρή αντίδραση Μαρινάκη!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι δύο Δικέφαλοι συμφωνούν στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή ο Πίτερ Φρόιντφελντ. Σφοδρή αντίδραση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...
Πηγή: sdna.gr
Θετικοί για τον Φρόιντφελντ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ - Σφοδρή αντίδραση Μαρινάκη!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ για να αναλάβει νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ζήτησε να αιτηθούν επιπλέον βιογραφικά από την UEFA, ώστε να υπάρξουν επιπλέον επιλογές για τον νέο αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πάντως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έμφανίστηκαν θετικοί στην προοπτική του 59χρονου Σουηδού, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει την ΚΕΔ.

Να συμπληρώσουμε πως ο Φρόιντφελντ είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008, πριν αποχωριστεί το σήμα της FIFA.

Έξαλλος ο Μαρινάκης!

Πάντως, σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου για την επιλογή του Φρόιντφελντ.

«Για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπαλτάκος με παράτυπες διαδικασίες. Αποτελεί λεκέ οτιδήποτε κι αν κάνει. Είτε στην Εθνική είτε στη διαιτησία όπου είπαμε να μας στείλουν 3 βιογραφικά και μας φέρνει αυτόν τον άνθρωπο που είναι 4 χρόνια άνεργος», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες και πρόσθεσε:

«Για ποιο λόγο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ζητάνε από τον Μπαλτάκο αυτό που έχουμε συμφωνήσει στη Λίγκα, να ζητήσουν βιογραφικά;

Θλίβομαι γιατί άλλα συμφωνήσαμε στη Λίγκα και άλλα έγιναν πάλι».

Διαβάστε ακόμη...