Basket League: Πρεμιέρα με… ματσάρα στο «Παλατάκι»

Από skgsports.gr: Η Basket League ανοίγει την αυλαία της για την πρώτη φετινή αγωνιστική. Χωρισμένη σε τρεις δόσεις, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, η Basket League έχει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το απόγευμα και ένα σημαντικό ματς στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: skgsports.gr
Basket League: Πρεμιέρα με… ματσάρα στο «Παλατάκι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο «Παλατάκι» της Πυλαίας τον Προμηθέα (20:15 – ΕΡΤ3). Δύο ομάδες που όπως και το Περιστέρι αλλά και η ΑΕΚ, έχουν ως στόχο τη «μάχη» για τις θέσεις πίσω από τους δύο αιώνιους και ξεκινάνε από σχεδόν κοινή αφετηρία, με τις δύο ομάδες της Αθήνας να ανοίγουν την αυλαία παίζοντας νωρίτερα με τον Κολοσσό και το Λαύριο.

Όπως και το Περιστέρι, έτσι και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια του με το Super Cup της Ρόδου και μένει να φανεί στο παρκέ αν οι «ασπρόμαυροι» παρουσιαστούν πιο έτοιμοι από τους Πατρινούς του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός, αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, τόνισε:

«Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και του νέου πρωταθλήματος και οι ομάδες δύσκολα θα παρουσιαστούν έτοιμες σε αυτό το χρονικό σημείο και αυτό είναι λογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε πολύ στη στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε το χρόνο μας, αλλά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας παίρνουμε δύναμη, η οποία είναι απαραίτητη για την προσπάθειά μας.

Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να μείνουμε πιστοί σε αυτό και ως ομάδα να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σωστά οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στη διάρκεια του αγώνα».

Η 1η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο 7/10

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι bwin 17:00
ΑΕΚ – Λαύριο 17:15
ΠΑΟΚ – Προμηθέας 20:15

Κυριακή 8/10

Άρης – Ολυμπιακός 17:15

Δευτέρα 9/10

Απόλλων Πάτρας – Καρδίτσα 17:15
Παναθηναϊκός – Μαρούσι 20:15

Διαβάστε ακόμη...