Τo πρόγραμμα-φωτιά του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή!

Από paok24.com: Μετά τη διακοπή λόγω αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και εθνικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του ένα πρόγραμμα-Γολγοθά με δύσκολους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
Τo πρόγραμμα-φωτιά του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στην διακοπή, η οποία επιτρέπει στους «ασπρόμαυρους» να ξεκουραστούν ενόψει και του Γολγοθά που θα ακολουθήσει μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 22 Οκτωβρίου όταν και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο. Τέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα φορέσει το ευρωπαϊκό της κοστούμι αφού θα φιλοξενηθεί στην Σκωτία από την Αμπερντίν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League.

Αμέσως μετά στις 30 Oκτωβρίου θα ακολουθήσει το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 05/11 θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα βουνό φυσικά δεν σταματάει εκεί καθώς στις 09/11 θα έχει μία ακόμη πρόκληση κόντρα στην Αμπερντίν στην Τούμπα.

Τέλος, πριν την διακοπή του Νοεμβρίου (σ.σ. ξανά λόγω εθνικών ομάδων) ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής (12/11, 17:30). Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς οι «ασπρόμαυροι» μέσα σε διάστημα 21 ημερών θα δώσουν 6 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...