UECL: Άιντραχτ με αδυναμίες και νέα πρόσωπα

Από paok24.com: Τα πρώτα δείγματα στη φετινή σεζόν για τους Γερμανούς...
Πηγή: paok24.com
UECL: Άιντραχτ με αδυναμίες και νέα πρόσωπα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στα... χαρτιά η πιο επικίνδυνη ομάδα στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, ωστόσο, είναι γεγονός πως η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τους Γερμανούς.

Στην Bundesliga, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει σε αυτή τη φάση μόλις 7 βαθμούς σε 6 αγώνες με απολογισμό 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, σε μία επίδοση που -προφανώς- δεν ικανοποιεί κανέναν.

Κακό ξεκίνημα

Στο πρωτάθλημα, η Άιντραχτ έχει σκοράρει 4 γκολ κι έχει δεχθεί 5, ενώ από εκεί και πέρα, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων κέρδισε με 2-1 την Αμπερντίν, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες, ενώ έχει και μία νίκη στο Κύπελλο κόντρα -όμως- σε μία πολύ αδύναμη ομάδα κατώτερης κατηγορίας, με 7-0.

Οι "Αετοί" ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τα πλέι οφ του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας τη Λέφσκι Σόφιας. Στη Βουλγαρία το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), ενώ στη ρεβάνς στο δικό της γήπεδο, η Άιντραχτ επικράτησε με 2-0 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα

Η Άιντραχτ, το καλοκαίρι έχασε τους ποιοτικότερους παίκτες της, καθώς -μεταξύ άλλων- αποχώρησαν οι Τζιμπρίλ Σό, Εντιγκά και Καμάντα, ενώ την τελευταία εβδομάδα τον μεταγραφών έφυγαν οι δύο καλύτεροι παίκτες της, με τον Λίντστρομ και τον Κόλο Μουανί να αποχαιρετούν την Φρανκφούρτη.

Από τις μεταγραφές που έκανε φέτος το καλοκαίρι, ξεχωρίζει ο Ρόμπιν Κοχ, τον οποίο απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Λιντς, με τον Γερμανό στόπερ να έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 1 γκολ και έχοντας δώσει και 1 ασίστ, αλλά και ο Γάλλος μέσος, Τζούνιορ Ντίνα Εμπίμπε, που μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 10 συμμετοχές.

Εξίσου σημαντική, αποδεικνύεται και η απόκτηση του Ελίες Σκίρι, με τον Τυνήσιο χαφ να "μετακομίζει" στην Φρανκφούρτη από την Κολωνία και να μετράει 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ από τους νεαποκτηθέντες ξεχωρίζουν επίσης και οι Ομάρ Μαρμούς, που άφησε τη Βόλφσμπουργκ για την Άιντραχτ κι έχει να επιδείξει 3 γκολ σε 10 συμμετοχές και Γέσικ Νγκάνκαμ, που έχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 10 ματς.

Διαβάστε ακόμη...