Το παράδειγμα του VAR που δικαιώνει τον Λουτσέσκου

Ολόκληρη κουβέντα, αντιδράσεις, απάντηση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όλα αυτά, για όσα έκανε και είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το 2-2 της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Το παράδειγμα του VAR που δικαιώνει τον Λουτσέσκου

Ο Κυριάκος Κυριάκος έδωσε ήδη την απάντηση του σήμερα, για όσους κάνουν ότι δε βλέπουν τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτούς που προσπαθούν να πείσουν ότι ένα κράτημα 2 μέτρα έξω από την περιοχή (όπως αυτό στο Αστέρας-Παναθηναϊκός) είναι… παρατεταμένο και σωστά δόθηκε πέναλτι από Ευαγγέλου και Κουμπαράκη και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Ας δούμε κι ένα ακόμα κι από χθες μπας και όλοι αυτοί που θίχτηκαν (ξανά) από όσα λέει ο Λουτσέσκου, καταλάβουν το λόγο που ξέσπασε.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με τον Μπράντον χθες, κόντρα στη ροή του αγώνα και ο Πορτογάλος διαιτητής, μαζί με το VAR, τσεκάρουν τη φάση για το αν υπάρχει κάποια πιθανή παράβαση. Περιμένουμε περίπου πέντε λεπτά, να μπουν οι γραμμές για να αποδειχθεί το προφανές, ότι ο Κωνσταντέλιας που κάνει το τακουνάκι πριν το γκολ του Ισπανού, καλύπτεται ξεκάθαρα από αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Φάση ολοκάθαρη και με γυμνό μάτι, όχι μόνο με τις γραμμές που μπήκαν, αλλά έπρεπε να κάνουμε όλοι υπομονή για να κατακυρωθεί ένα πεντακάθαρο γκολ.

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός, ισοφαρίζει. Και πάλι, σωστά ο διαιτητής, περιμένει το τσεκάρισμα του VAR, για να δει αν από τη μακρινή πάσα που ξεκινάει το γκολ των γηπεδούχων, ο παίκτης τους, είναι εκτεθειμένος.

Σαφώς πιο οριακή φάση, όπως φάνηκε και από το ριπλέι και από τις γραμμές που μπήκαν για να ξεκαθαρίσει αν ήταν οφσάιντ ή όχι. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα, για να κατακυρωθεί το γκολ, για μια φάση που ξαναλέμε ότι είναι δεν είναι το ίδιο ξεκάθαρη με αυτήν του Κωνσταντέλια.

Ένα ακόμα παράδειγμα για το ξέσπασμα του Λουτσέσκου. Που είδε στην Κρήτη με το σκορ στο 0-0, τον Μπράντον να ανατρέπεται πάνω στη γραμμή, να του δίνουν φάουλ και όχι πέναλτι, αλλά είδε τον Τζούρισιτς να δέχεται μαρκάρισμα 2 μέτρα έξω από την περιοχή στην Τρίπολη και να δίνεται πέναλτι, ως… παρατεταμένο τράβηγμα.

Διαβάστε ακόμη...