Ξεχνούν εύκολα στον Παναθηναϊκό…

Aπό paok24.com:Οργισμένος ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τη διαιτησία του Μαρτίνς, μα κυρίως με όλα όσα συμβαίνουν από το ξεκίνημα της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Ξεχνούν εύκολα στον Παναθηναϊκό…

Από χθες το βράδυ επιχειρείται μία ακόμη επίθεση προς το πρόσωπο του προπονητή του ΠΑΟΚ, εκτός των άλλων και από τον συνάδελφό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με αισχρό τρόπο ανέφερε ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει... μανία με τους «πράσινους» μετά τον τελικό κυπέλλου.

Συγκεκριμένοι κύκλοι ΜΜΕ και όχι μόνο έπαθαν σοκ... ηθικής από τα όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού και όχι με τα όσα τραγικά συνέβησαν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια μερικά μόλις 24ωρα πριν.

Προφανώς ξεχνούν ότι πάνω στην ένταση πολλά λέγονται όπως όσα είχε δηλώσει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία στην Τούμπα την σεζόν 2019-20 με σκορ 2-2. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Γιώργος Δώνης ένιωσε να αδικείται η ομάδα του στην Τούμπα, επειδή ο διαιτητής της -τότε- αναμέτρησης έδειξε μέσω VAR παράβαση πέναλτι σε γκρέμισμα του Κρέσπο από τον Κουρμπέλη.

Ενώ μάλιστα πάνω στην σύγχυση που υπήρχε ζητούσε φάουλ πριν την φάση του πέναλτι και τελικά αποδείχθηκε ότι η φάση που επικαλείται ήταν 4 λεπτά νωρίτερα. Και με βάση κάτι που θυμόταν λάθος, ξέσπασε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα για να ζητήσει το λόγο σε έντονο ύφος από τον ρέφερι του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει ούτε ο Ολυμπιακός με τον οποίο φέραμε ισοπαλία και θα μπορούσαμε να τον κερδίσουμε, ούτε ο ΠΑΟΚ με τον οποίο φέραμε ισοπαλία αλλά νομίζω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει μια «συμμορία» εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν σέβονται την προσπάθειά μας, αυτά που δίνουν οι πολλοί νέοι παίκτες που παίζουν στην ενδεκάδα. Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω».

Ενώ σε συνέχεια των παραπάνω δηλώσεων είπε: « Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς όπως μας κάνουν. Και μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλούς, αλλά και στον αντίπαλο πάγκο συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, στους διαιτητές συμπεριφερόμαστε με σεβασμό αλλά είμαστε άνθρωποι».

Διαβάστε ακόμη...