Κουτσιαύτης: «Σημαντικό λάθος του Σιδηρόπουλου» (vid)

Από paok24.com: H ανάλυση του πρώην διαιτητή για τις επίμαχες φάσεις...
Πηγή: paok24.com
Κουτσιαύτης: «Σημαντικό λάθος του Σιδηρόπουλου» (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, σχολίασε τις φάσεις της αγωνιστικής και αναφερόμενος στο ΠΑΟΚ – Βόλος, υπογράμμισε ότι έπρεπε να ακυρωθεί το πρώτο γκολ του Κουλιεράκη, θεωρώντας ότι ο εκτεθειμένος Εκόνγκ μπλόκαρε τον αντίπαλο αμυντικό.

«Ένα σημαντικό λάθος του διαιτητή Σιδηρόπουλου, να κατακυρώσει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Σωστή η παρέμβαση του VAR Mανούχου. Αν αναλύσουμε τη συγκεκριμένη φάση, θα δούμε ότι ο Εκόνγκ βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τη στιγμή της εκτέλεσης του φάουλ και μπλοκάρει καθ'όλη την πορεία της μπάλας, με το σώμα του, τον αμυντικό του Βόλου. Όταν έχει αποδεσμευτεί από το μπλοκ του αντιπάλου του, είναι αργά, καθώς ο Κουλιεράκης παίρνει ελεύθερος την κεφαλιά και βλέπουμε ότι η απόσταση του Κουλιεράκη που πετυχαίνει το γκολ, με αυτήν του αμυντικού του Βόλου είναι λιγότερη των δύο μέτρων.

Ο Εκόνγκ επηρεάζει το παιχνίδι, αγγίζοντας και μπλοκάροντας τον αμυντικό του Βόλου και εμποδίζοντας τον να κινηθεί προς τη μπάλα. Είναι μία ξεκάθαρη περίπτωση οφσάιντ. Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί. Επιπλέον στοιχείο στη φάση, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει στο πλάνο πουθενά ο διαιτητής, με αποτέλεσμα τέτοιες περιπτώσεις μπλοκαρίσματος, να μένουν ατιμώρητες» είπε ο Κουτσιαύτης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το σχολιασμό όλων των αμφισβητούμενων φάσεων της αγωνιστικής:

Διαβάστε ακόμη...