Ζίβκοβιτς: «Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ»

Από skgsports.gr: Η γκολάρα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς «σφράγισε» το τρίποντο του ΠΑΟΚ με 1-3 μέσα στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: skgsports.gr
Ζίβκοβιτς: «Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ»

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρβος επιθετικός πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα των φανατικών του ΠΑΣ, προκαλώντας τις αντιδράσεις των γηπεδούχων, με τον ίδιο στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, να παραδέχεται ότι δεν έπρεπε να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο, παρότι άκουσε κάτι πολύ άσχημο για τον ίδιο από πλευράς των οπαδών των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ξέρουμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, οπότε ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος φυσικά που σκόραρα.

Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ. Έπρεπε να συμπεριφερθώ επαγγελματικά, όπως κάνω πάντα στο χορτάρι. Άκουσα κάτι για εμένα που δεν ήταν σωστό από πλευράς τους. Αλλά είμαι επαγγελματίας παίκτης, δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι.

Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες με τα συνεχόμενα παιχνίδια, Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προπονούμαστε όλο και περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το κάθε ματς που ακολουθεί.

Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, όπως και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...