«Ποδαρικό» για τον ΠΑΟΚ στα «Μαυροσκούφεια»

Από paok24.com: Η ομάδα του Φώτη Τακιανού υποδέχεται την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: paok24.com
«Ποδαρικό» για τον ΠΑΟΚ στα «Μαυροσκούφεια»

Το πέμπτο και προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ mateco, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και η γενικής είσοδος είναι 5 ευρώ, όπως ορίστηκε από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται πως για το εν λόγω τουρνουά δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί την Κυριακή (24/9) ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο και πάλι για τα "Μαυροσκούφεια", με αντίπαλο αυτή την φορά τον Προμηθέα Πάτρας (17:30), που θα είναι και το τελευταίο τεστ για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, αρχικά με τα παιχνίδια του Super Cup.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό στις 20:30 στη Ρόδο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...