Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Μπένετ το βράδυ της Κυριακής!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ομάδα που ενημέρωσε επίσημα ότι άρει την εμπιστοσύνη του στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ...
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον Μπένετ το βράδυ της Κυριακής!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Στιβ Μπένετ να είναι υπ' ατμόν. Η πρόθεση του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει Έλληνα διαιτητή και στο ντέρμπι της Λεωφόρου, παρά την αντίθετη επιθυμία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά κι όσα έχουν συμφωνηθεί εδώ και καιρό, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή είχε αρχίσει από πιο νωρίς. Άλλωστε, και την περασμένη αγωνιστική ο Μπένετ αποφάσισε να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δυνατότητα για ξένο ρέφερι με τη συνδρομή της UEFA.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει μάλιστα από την Ομοσπονδία, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ επικοινώνησε είχε επικοινωνήσει με την ΕΠΟ πριν ακόμα από το ντέρμπι με τους Κίτρινους ζητώντας ξένο διαιτητή, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν πως αποκλειστικός υπεύθυνος για τους ορισμούς είναι ο Μπένετ.

Μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε εκ νέου με το Πάρκο Γουδή και ξεκαθάρισε πως άρει την εμπιστοσύνη του στον Στιβ Μπένετ, ο οποίος κόντρα στην επιθυμία των ομάδων κι ενώ είχε τη δυνατότητα να φέρει έναν ξένο διαιτητή και δη από το "πάνω ράφι", αποφάσισε να στείλει τον Παπαπέτρου στην Τούμπα. Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν τη σύγκλιση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να συζητηθεί το θέμα, κάτι που τελικά θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (27/9), όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Διαβάστε ακόμη...