Έμπρακτη βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Από forzaonline.gr: Ολοένα και μεγαλώνει το κύμα συμπαράστασης των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
Πηγή: forzaonline.gr
Έμπρακτη βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ετσι, από σήμερα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ Επταλόφου, ΒΕΜ και Τούμπας, σε συνεργασία με το τμήμα βαρέων αθλημάτων του Α.Σ., συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση των συνδέσμων: «Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ Επταλόφου, ΒΕΜ και Τούμπας σε συνεργασία με το τμήμα βαρέων αθλημάτων του Α.Σ στεκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς και συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης. Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 13/09 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16/09 από τις 17:00 έως τις 21:00 έξω από την Θύρα 2 του γηπέδου της Τούμπας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα χρειαστούν είναι τα εξής: Εμφιαλωμένα νερά, συσκευασμένη ξηρά τροφή, κονσέρβες, κομπόστες, μπισκότα, κρουασάν, παστέλια, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές, παξιμάδια, γάλατα βρεφικά, πάνες βρεφικές & για μεγάλους, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, σερβιέτες, είδη ατομικής υγιεινής, ελαστικούς επιδέσμους, ορούς, betadine, οινόπνευμα».

Διαβάστε ακόμη...