Κινητοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τους πληγέντες της Θεσσαλίας (pic)

Απο sdna.gr: Μεγάλη κινητοποίηση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες της Θεσσαλίας.
Πηγή: sdna.gr
Κινητοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τους πληγέντες της Θεσσαλίας (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεαπόλεως, καλώντας όλη την οικογένεια του Δικεφάλου να συνδράμει στη μεγάλη κινητοποίηση για τη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Ως ενεργά μέλη αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν για ακόμη μια φορά στη χώρα μας.Την οργή μας για την πολιτική προστασία αυτού του τόπου την μεταφράζουμε σε ποτάμι αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνάνε. Γι'αυτό ως ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ καλούμε τα μέλη και όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια να συμβάλει ο καθένας με ό,τι μπορεί στην πρωτοβουλία του Δήμου Νέαπολης-Συκεών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Τα είδη που χρειάζονται αυτή τη στιγμή είναι:

-συσκευασίες νερών και χυμών (6άδες,12άδες)

-τυποποιημένα τρόφιμα(κονσέρβες,κρουασάν,μπισκότα)

-κλειστές συσκευασίες με όσπρια μακαρόνια ρύζι κλπ

-παιδικές τροφές

-είδη ατομική υγιεινής για βρέφη και ενήλικες

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι όλα τα ΚΑΠΗ και τα δημαρχεία του δήμου και ώρες 8:00-16:00 καθώς και στο περίπτερο του συνδέσμου στην βαλκανική πλατεία 17:00-23:00 έως την Πέμπτη 14/09.

ΥΓ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΑ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

 

Διαβάστε ακόμη...