Η Κολωνία δίνει τον Λημνιό!

Από paok24.com: Όσα αναφέρουν τα Γερμανικά ΜΜΕ για το μέλλον του 25χρονου διεθνή εξτρέμ.
Πηγή: paok24.com
Η Κολωνία δίνει τον Λημνιό!

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Κολωνία, αλλά φαίνεται ότι τόσο η ομάδα του όσο και ο ίδιος αναζητούν τρόπο να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild, ο 25χρονος είναι η έκτη επιλογή στην ιεραρχία των εξτρέμ μετά και τη νέα μεταγραφή της Γερμανικής ομάδας στην θέση. Όπως αναφέρεται στο ίδιο κείμενο, ο Λημνιός θα μπορούσε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με τον ακριβή προορισμό βέβαια να παραμένει ασαφής για την ώρα. Πάντως το μέλλον του στην Κολωνία δεν μοιάζει ευοίωνο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως στις πρώτες αγωνιστικές έχει μείνει εκτός αποστολής σε όλα τα παιχνίδια.

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ παραχωρήθηκε στους Γερμανούς από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020 και στην πρώτη του σεζόν είχε μόλις 13 συμμετοχές. Έτσι, παραχωρήθηκε δανεικός έναν χρόνο αργότερα στην ολλανδική Τβέντε. Εκεί είχε μία γεμάτη σεζόν με 36 αγώνες, 8 γκολ και 2 ασίστ, αλλά πριν εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν του, υπέστη ρήξη χιαστών σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη...