Αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη

Από sdna.gr: Στο περίπτερο του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης, στην βαλκανική Πλατεία, θα βρεθούν απόψε (7/9, 20:30) οι Τάισον, Βιειρίνια, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας.
Πηγή: sdna.gr
Αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη

Περίπτερο στην εκδήλωση του Δήμου Νεάπολης- Συκεών διατηρεί ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης, καλώντας μεταξύ άλλων τον κόσμο του Δικεφάλου να δώσει το «παρών» μέσω της σχετικής ανακοίνωσης.

Στο περίπτεο θα βρεθεί απόψε στις 20.30 και αντιπροσωπεία παικτών και συγκεκριμένα οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Τάισον, Κωνσταντέλιας και Λύρατζης.

Η ενημέρωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης:

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλο τον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας ότι από την Πέμπτη (07/09) εως και την Πέμπτη (14/09) από τις 5 και μετά θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της βαλκανικής πλατείας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον δήμο Νέαπολης – Συκεών.

Σε αυτήν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και μουσικά δρώμενα ανεξαρτήτως ηλικίας και σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο ιστορικότερος Σ.Φ. στην Ελλάδα. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι η συνοικία της Νέαπολης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του Π.Α.Ο.Κ., αφού είναι η πιο ασπρόμαυρη περιοχή του πλανήτη. Στο περίπτερο μας θα διαθέτουμε διάφορα άκρως ΠΑΟΚτσηδικα προϊόντα. Διαφορά τμήματα του συλλόγου ( ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ , βαρεα αθλήματα) θα βρίσκονται εκεί για να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε κάθε μικρό και μεγάλο φίλο της ομάδας μας.

ΥΓ. Οι ακριβείς ώρες και μερες που θα παρευρεθεί το κάθε τμήμα θα γίνουν γνωστά από νεότερη ενημέρωση από την σελίδα του συνδέσμου.
60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Με νεότερη ανακοίνωση, γνωστοποίησαν πως:

«Ενημερώνουμε όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια ότι σήμερα στο περίπτερο μας στην βαλκανική Πλατεία στις 20:30 θα βρίσκονται οι Τάισον, Βιειρίνια, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας».

Διαβάστε ακόμη...