Η Άιντραχτ παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ: «Ο μύθος Κούδας και οι... Γερμανοί Βιεϊρίνια - Μπάμπα»

Από sdna.gr: Η Άιντραχτ εισέρχεται στα... ενδότερα του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας σε ένα μίνι αφιέρωμα όλες τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Conference League.
Πηγή: sdna.gr
Η Άιντραχτ παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ: «Ο μύθος Κούδας και οι... Γερμανοί Βιεϊρίνια - Μπάμπα»

Από το... «fun fact» που αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου του ονόματος που «κουβαλά» μέχρι τους πρώην «Γερμανούς», Αντρέ Βιεϊρίνια και Ράχμαν Μπάμπα. Παράλληλα, στο αφιέρωμα της Άιντραχτ γίνεται ειδική μνεία στον Γιώργο Κούδα.

«Ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας και έχει κατακτήσει επίσης το Κύπελλο άλλες οκτώ, την τελευταία φορά το 2021 με τον αρχηγό και πρώην παίκτη της Βολσφμπουργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια, που βρίσκεται στην ομάδα μέχρι και σήμερα. Ο Μπάμπα Ράχμαν έχει -επίσης- εμπειρία από τη Μπουντεσλίγκα, αγωνιζόμενος σε Γκρόιτε Φιρτ, Άουγκσμπουργκ και Σάλκα.

Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος θρύλος του συλλόγου είναι ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο, και το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου, τη δεκαετία του 1970.

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τέταρτος πίσω από τους συλλόγους της Αθήνας και τον Ολυμπιακό, που ήταν ο τελευταίος αντίπαλος της Άιντραχτ από την Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε από τρεις προκριματικούς γύρους του Conference League το φετινό καλοκαίρι, αποκλείοντας κατά σειρά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ Σπλιτ και Χαρτς, χωρίς να ηττηθεί σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...