Και εγένετο… ΠΑΟΚ Ρόδου!

Από paok24.com: Στην ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας με όνομα ΠΑΟΚ Ρόδου προχώρησαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες από τη Ρόδο αλλά και τις Σέρρες, με το ξεκίνημα να βρίσκει τους "ασπρόμαυρους" στην τρίτη κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!
Πηγή: paok24.com
Και εγένετο… ΠΑΟΚ Ρόδου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση του ΠΑΟΚ Ρόδου. Ο ΠΑΟΚ, είναι ένας σύλλογος που ενώνει κατά πλειοψηφία τους Βορειοελλαδίτες και αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε την απόφαση να ονομαστεί έτσι ο σύλλογος. Αυτοί οι οποίοι οργανώνουν και «τρέχουν» το πρότζεκτ είναι άτομα τα οποία έχουν παίξει και έχουν εμπλακεί συνολικά με το ποδόσφαιρο τόσο στην Ρόδο όσο και στις Σέρρες.

Κοινός τους στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας – παρέας που με τον καιρό θα γίνεται καλύτερη και θα κοιτάζει χρόνο με τον χρόνο ολοένα και ψηλότερα. Από την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν (2023 – 2024) η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ' Τοπική Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Για να φτάσουμε ως εδώ υπήρξε μια χρόνια διαδικασία και μια ιδέα η οποία στηρίχθηκε από αρκετούς επώνυμους και ανώνυμους τους οποίους θα ευχαριστήσουμε προσεχώς σε προσωπικό επίπεδο. Περισσότερα σύντομα!».

Διαβάστε ακόμη...