Με ηρεμία στη διακοπή

Από thessports.gr: O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (20:30), θέλοντας να διευρύνει το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: thessports.gr
Με ηρεμία στη διακοπή

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την πρόκριση επί της Χαρτς και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους ομίλους του Conference League, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την Ελσίνκι και την Άμπερντιν. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το ξεκίνημα είναι το ιδανικό με τις δυο νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (3-0) και Κηφισιά (2-1).

Για το ματς με τον ΟΦΗ ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σουαλιό Μεϊτέ. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Τάισον για λόγους διαχείρισης μετά την τρομερή εμφάνισή του στο ματς με τη Χαρτς, καθώς και οι Ζοάν Σάστρε, Λευτέρης Λύρατζης, Ιβάν Νάσμπεργκ και ο τραυματίας Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά, την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Διαβάστε ακόμη...