Συμπληρώνει το δίδυμο των πασαδόρων με Δημήτρη Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Πηγή: acpaok.gr
Συμπληρώνει το δίδυμο των πασαδόρων με Δημήτρη Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στις 24/03/1995, ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 197cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από την Αυστραλία, παίζοντας για λογαριασμό της UTSSU Shield Men.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε εντός Ελλάδος, με την φανέλα της Καλαμάτας, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν (2019-20) στην σουηδική, Södertelge VBK.

Η σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Šoštanj Topolšica από την Σλοβενία, ενώ η αγωνιστική χρονιά τον βρήκε στην Kecskeméti RC από την Ουγγαρία.

Την περσινή σεζόν (2022-23) αγωνίστηκε στην VCA Amstetten NÖ από την Αυστρία, με την οποία αγωνίστηκε και στο CEV Challenge Cup, ενώ πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό σταφ, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, όπως και κάθε χρόνο. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη!

Διαβάστε ακόμη...