Ο Μάρκος Αντόνιο και η επιμονή του Γιώργου Σαββίδη

Από forzaonline.gr:O ΠΑΟΚ έκλεισε νωρίτερα τον Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να αναμένεται στην πόλη την Τετάρτη 30/8 με την πτήση του από τη Ρώμη να φτάνει στη Θεσσαλονίκη στις 14:30.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Μάρκος Αντόνιο και η επιμονή του Γιώργου Σαββίδη

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που είχε αρέσει πολύ στον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να τον ξεχωρίζει όταν του προτάθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ.

Πρόκειται για μια ηχηρή κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ είχε αναγκάσει την Λάτσιο πέρσι να βγάλει από τα ταμεία της 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από τη Σαχτάρ!

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε ενεργά ο Γιώργος Σαββίδης, που κατάφερε σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα θετικά. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αθόρυβα αρχικά και με υπομονή και επιμονή κατάφερε να φέρει το deal στα μέτρα των «ασπρόμαυρων» και τελικά ο Μάρκος Αντόνιο να κλείσει με τους όρους που ήθελε ο Δικέφαλος.

Η διαπραγμάτευση κράτησε διψήφιο αριθμό ημερών, καθώς η πλευρά της Λάτσιο ήταν σκληρή στις διαπραγματεύσεις και έφτασε να ζητά υποχρεωτική οψιόν 9 εκατομμυρίων. Ωστόσο, οι χειρισμοί του ΠΑΟΚ και του Γιώργου Σαββίδη έφεραν εις πέρας αυτή τη μεταγραφική αποστολή.

Διαβάστε ακόμη...