Χριστοδούλου από εποχές Οργάνωσης

Από paok24.com: Οργή στον Δικέφαλο με τις μαζεμένες λανθασμένες αποφάσεις του επόπτη της χθεσινής αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
Χριστοδούλου από εποχές Οργάνωσης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα της Κηφισιάς με 2-1 και έκανε το 2 στα 2 στο ξεκίνημα της Stoiximan Super League. Σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης εξελίχθηκε ο επόπτης Χριστοδούλου από την Ημαθία, ιδιαίτερα με τις αποφάσεις του εις βάρος του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος.

Ο βοηθός Χριστοδούλου στην εποχή του VAR, σταμάτησε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φάσεις ως οφσάιντ παίκτες του ΠΑΟΚ, με τα ριπλέι να εκθέτουν τον Βορειοελλαδίτη διαιτητή. Είναι άλλωστε γνωστό -πλέον- ότι εφόσον υπάρχει VAR, ο βοηθός οφείλει να αφήσει την φάση να εξελιχθεί και μετά το πέρας αυτής, εάν και εφόσον θεωρεί ότι ο επιτιθέμενος είναι σε αντικανονική θέση, να σηκώσει το σημαιάκι.

Οι αποφάσεις του προκάλεσαν την «έκρηξη» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στον πάγκο, αλλά και του κόσμου της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες της Τούμπας, καθώς«έκοψε» υποσχόμενες φάσεις για τον Δικέφαλο, σηκώνοντας το σημαιάκι του και... ανακαλύπτοντας οφσάιντ εις βάρος των «ασπρόμαυρων».

Η χθεσινή εμφάνιση του βοηθού της αναμέτρησης μας γύρισε σε εποχές... οργάνωσης, τότε που οι καλύτεροι αμυντικοί του Ολυμπιακού ήταν οι επόπτες, οι οποίοι σήκωναν συνεχώς τα σημαιάκια και έκοβαν τις επιθέσεις των αντίπαλων ομάδων των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε ακόμη...