Άφησε 4 διαιτητές εκτός ορισμών ο Μπένετ

Από sdna.gr: Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League καθώς οι Έλληνες διαιτητές πέρασαν κάτω από τη βάση με συνέπεια να υπάρξουν ήδη ποινές από τον Μπένετ.
Πηγή: sdna.gr
Άφησε 4 διαιτητές εκτός ορισμών ο Μπένετ

Ο προβληματισμός για το πώς θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με δραστική μείωση ή και εξάλειψη των αλλοδαπών διαιτητών, αφού αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει τί θα γίνει στα επικείμενα ντέρμπι αλλά και τί θα ισχύσει καθ'όλη τη σεζόν, έρχεται να ενισχύσει η έως τούδε προβληματική απόδοση των Eλλήνων διαιτητών.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις από τους πέντε διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας της Super League έμειναν εκτός ορισμών στην 2η αγωνιστική, με απόφαση του Στιβ Μπένετ, λόγω εσφαλμένων αποφάσεων που έλαβαν στους αγώνες που ορίστηκαν!

Ο Τσαγκαράκης "πλήρωσε" το πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος του Βόλου στον αγώνα με τη Λαμία το οποίο δεν έπεισε τον Μπένετ.

Ο Τζήλος, τον οποίο παρακολούθησε ο Μπένετ δια ζώσης για ένα ημίχρονο στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά, χρεώνεται από τον επικεφαλής της ΚΕΔ για δύο φάσεις. Για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα και το ακυρωθέν γκολ της Κηφισιάς. Οι σωστές αποφάσεις λήφθηκαν κατόπιν παρέμβασης του VAR.

Ο Μπένετ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Φωτιά στον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης και του χρεώνει τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων, απόφαση που άλλαξε μετά την παρέμβαση του VAR.

Τέλος στο "Γ. Καραϊσκάκης" (αγώνας Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός) ο Γιάννης Παπαδόπουλος, άλλαξε δύο φορές αποφάσεις του έπειτα από παρέμβαση του VAR. H πρώτη αφορούσε αποβολή παίκτη του Πανσερραϊκού, που αρχικά δεν υποδείχθηκε και η δεύτερη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού.

Φτάνοντας στην 2η αγωνιστική σηκώθηκε νέα φασαρία που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε καμπάνες για διαιτητές και βοηθούς.

Στην Τούμπα ο βοηθός Χριστοδούλου τα έκανε θάλασσα «υποκαθιστώντας» και το VAR, σταματώντας με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τζίμα, με το σκορ στο 1-0.

Ο Διαμαντόπουλος στη Λεωφόρο έκανε ροντέο ένα ήσυχο ματς με ένα ανύπαρκτο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που στη συνέχεια όχι μόνο δεν φρόντισε να βοηθήσει εξομαλύνοντας το κλίμα αλλά πυροδότησε... έκρηξη με τις κόκκινες που μοίραζε σαν στραγάλια.

Στην ΟΠΑΠ Arena ο Γκορτσίλας τα έκανε θάλασσα με μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία, με πέναλτι που αναίρεσε το VAR, ένα πέναλτι που ζητούν οι Σέρρες στο 0-1 στο 43' και ένα δεύτερο μέρος με πολύ άσχημα σφυρίγματα.

Άρα, το πρόβλημα, φάνηκε με το καλημέρα και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα πριν είναι αργά και κλιμακωθεί η ένταση από τις ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...