«Ενδιαφέρον από Τουρκία και Αραβία για Μάρκος Αντόνιο»

Από paok24.com:Ο Μάρκος Αντόνιο απασχολεί τον ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο χαφ να έχει βγει στο «σφυρί» από την Λάτσιο.
Πηγή: paok24.com
«Ενδιαφέρον από Τουρκία και Αραβία για Μάρκος Αντόνιο»

Το βράδυ της Πέμπτης (24/8), όπως διαβάστε στο PAOK24, οι Ιταλοί ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα όχι με την ομάδα του. Σήμερα, δημοσιεύματα της ίδιας χώρας επανέρχονται με νέο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά μπλέκοντας τις Αραβία και Τουρκία στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη.

Αναλυτικά:

«Η περιπέτεια του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Λάτσιο είναι πλέον κοντά στο τέλος της. Ένας παίκτης με τεράστια τεχνική κατάρτιση, που όμως δεν έχει την απαραίτητη σωματοδομή που θα τον έκανε σημαντικό για τον Μαουρίτσιο Σάρι. Επομένως, η αποχώρηση φαίνεται αναπόφευκτη , για το καλό και των δύο πλευρών.

Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πλέον σε διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο προτείνει δανεισμό με προαιρετική οψιόν αγοράς, ενώ ο Κλαουντίο Λοτίτο (σ.σ πρόεδρος της Λάτσιο) θέλει υποχρεωτική οψιόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, με ομάδες από την Τουρκία και κυρίως την Αραβία παρακολουθούν την περίπτωση του Βραζιλιανου.

Η επιθυμία της Λάτσιο είναι να πάρει άμεσα τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ από την επένδυση που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και έδωσε περίπου 10.000.000 ευρώ. Τουρκία, Ελλάδα ή Αραβία; Περιμένοντας να μάθουμε πού θα είναι το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο. Σίγουρα, μακριά από τη Λάτσιο»

Διαβάστε ακόμη...