Ο Μάρκο Λιβάγια για Τούμπα και ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Η Χάιντουκ Σπλιτ συνέχει με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Κροατίας κι ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Επικράτησε με 3-0 της Σλάβεν Μπελούπο, με πρωταγωνιστεί τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, άλλο ένα του ακυρώθηκε, ενώ έχασε και πέναλτι.
Πηγή: thessports.gr
Ο Μάρκο Λιβάγια για Τούμπα και ΠΑΟΚ

Ο ηγέτης της Χάιντουκ, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι που έρχεται με τους ασπρόμαυρους, στο γήπεδο της Τούμπας.

«Ψυχολογικά είναι πολύ σημαντική νίκη. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς με τον ΠΑΟΚ και το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε τη Σλάβεν και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κατάταξη. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε στο σωστό δρόμο, ο καθρέφτης μας πρέπει να είναι αυτό το δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε με τη Σλάβεν.

Όσο για μένα, το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Οι αριθμοί είναι πάντα όμορφο πράγμα, αλλά δεν αγχώνομαι γι' αυτό. Χαίρομαι που η ομάδα αντέδρασε καλά μετά το κακό πρώτο ημίχρονο. Ίσως η Ευρώπη άφησε λίγο σημάδι κούρασης, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μπει κανείς τόσο άσχημα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ποιοι είμαστε κι ότι αξίζαμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...