Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μαλέζα για την U19 του ΠΑΟΚ!

Από talentabout.gr: Ο Στέλιος Μαλεζάς παραιτήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της U19 του ΠΑΟΚ, ο αντικαταστάτης και ποιοι αναλαμβάνουν U15 και U17.
Πηγή: talentabout.gr
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Μαλέζα για την U19 του ΠΑΟΚ!

Ο Μαλεζάς το πρώτο διάστημα του καλοκαιριού προπονούσε την U19 του ΠΑΟΚ, διότι αυτή η ομάδα δεν θα είχε εκείνη την περίοδο προπονητή, ο οποίος θα τους προετοίμαζε για την νέα σεζόν. Έτσι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν προσωρινά εκεί, καθώς ο ίδιος πίστευε ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Β' ομάδας μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία για τον Πανσερραικό.

Έτσι τα δεδομένα άλλαξαν, διότι ο Αλεξιάδης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Β' και με αυτό τον τρόπο αντικατέστησε τον Ουρουγουανού. Μόλις έμαθε αυτή την είδηση ο Μαλεζάς έσπευσε να παρατηθεί απο την θέση του, επειδή προβληματίστηκε με αυτή την τελική απόφαση των Θεσσαλονικιών.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις αποκλειστηκές πληροφορίες του talentabout ο Πέτρος Τσιαπακίδης θα διευθύνει το τεχνικό κομμάτι της U19, την U17 θα αναλάβει ο Δημήτρης Ορφανός και την U15 ο Βασίλλης Μήττας.

Τις τελευταίες δυο χρονιές ο Τσιαπακίδης, δηλαδή την περίοδο 2021-2022 και 2022-2023 ήταν προπονητής στην U17, ενώ ο Ορφανός την προηγούμενη σεζόν μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει την U16 του ΠΑΟΚ.

Ο Μήττας ήταν από το 2008 στις ακαδημίες του "δικέφαλου του Βορρά" έως το 2019, μετά απο μια διετία στην Κύπρο και την Ομόνοια, επέστρεψε την σεζόν 2021-22 συμμετέχοντας στο τεχνικό επιτελείο της U19 έως και σήμερα.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις απο τον "δικέφαλο του Βορρά"...

Διαβάστε ακόμη...