Το πρόβλημα της Χάιντουκ στα χαφ

Από thessports.gr: Η απουσία του Ρόκας Πούκστας από τα επερχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θεωρείται δεδομένη. Η Χάιντουκ Σπλιτ εμάθε το βράδυ της Πέμπτης (3/8) τον πρώτο της αντίπαλο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Το πρόβλημα της Χάιντουκ στα χαφ

ΠΑΟΚ και Χάιντουκ θα διασταυρωθούν για μία θέση στα Play off της διοργάνωσης. Ο Ιβάν Λέκο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 18χρονο Αμερικανό Ρόκας Πούκστας, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση του κροατικού συλλόγου τίθενται νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κροατία, ένας πιθανός αντικαταστάτης του Αμερικανού στο αρχικό σχήμα είναι ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Ο 34χρονος Βέλγος ανακοινώθηκε πριν από τρεις εβδομάδες στη Χάιντουκ Σπλιτ και αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση της ετοιμότητάς του. Όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ, δεν υπάρχει αντικαταστάτης για τον 18χρονο στο ρόστερ, ωστόσο ο Οφόε μοιάζει μια πιθανή λύση για τον Λέκο.

Ο άλλος πιθανός αντικαταστάτης είναι ο 24χρονος Μαροκινός Γιασίν Μπενραχού, ο οποίος όμως δεν θεωρείται η ιδανική περίπτωση για να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Κροατών.

Διαβάστε ακόμη...