Σπάσιτς: «Να αντέξουμε την πίεση στην αρχή»

Από forzaonline.gr: Ο Σλάτζαν Σπάσιτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Full Επίθεση» στο City 106.1 και μίλησε για την ρεβάνς του Δικεφάλου στο Ισραήλ κόντρα στην Μπεϊτάρ και ανέλυσε τις δικές του σκέψεις, σχετικά με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας αρκετές φορές πως το αυριανό (3/8) παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο.
Πηγή: forzaonline.gr
Σπάσιτς: «Να αντέξουμε την πίεση στην αρχή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο σημερινός ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την Μπεϊτάρ και πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Πιέσαμε αρκετά στην Τούμπα, χάσαμε το πέναλτι, αλλά θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι πιστεύω στο Ισραήλ».

Για το γεμάτο γήπεδο:

«Σίγουρα θα έχουμε πίεση στα πρώτα 20 λεπτά, γιατί θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει αποφασισμένος και να πάρει το παιχνίδι, το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή!»

Για την εικόνα Μπεϊτάρ στην Τούμπα:

Έπαιξε πολύ αμυντικά η Μπεϊτάρ. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο από την αρχή, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Να αντέξουμε πρώτα στην αρχή τα 15-20 λεπτά, αλλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα είναι πολύ καλύτερη».

Για τις παρουσίες του ΠΑΟΚ εκτός έδρας:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό της Τούμπας. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι για να πάρουν το ματς. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα προκριθούμε».

Η τελική φάση είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει όποιος παίξει σέντερ φορ να δώσει τα πάντα. Είμαστε πολύ καλοί μεσοεπιθετικά και αν ο φορ παίξει καλά, πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση. Αν θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει πράγματα. Η ποιότητα των παικτών μας είναι καλύτερη από της Μπεϊτάρ. Οι παίκτες σίγουρα είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να προκριθεί στους ομίλους και πιστεύω θα το κάνει. Έχει καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Θέλω να κάνει δύο μεταγραφές ακόμα για να μπορέσει να πάει καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι στην Σερβία, όμως λέω να έρθω σε δύο εβδομάδες. Αν περάσουμε κιόλας θα έρθω στην Τούμπα για το παιχνίδι με την Χάιντουκ. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και δεν τον ξεχνάμε ποτέ! Είναι το δεύτερό μας σπίτι!»

Διαβάστε ακόμη...