«Μια ομάδα μόνος του ο Λιβάγια στην Χάιντουκ»

Απο sdna.gr: Ο Κροάτης παλαίμαχος παίκτης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με τα πολλά ελληνικά...χιλιόμετρα στα γήπεδα, βάζει στο «μικροσκόπιο» τις δύο ομάδες που έχουν ραντεβού με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Πηγή: sdna.gr
«Μια ομάδα μόνος του ο Λιβάγια στην Χάιντουκ»

Την ώρα που η ΑΕΚ ακονίζει τις ευρωπαϊκές...λεπίδες της και προετοιμάζεται για τη σειρά των διπλών αναμετρήσεων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έρχεται στην άκρη του κοντινού ορίζοντα, ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στην πρώτη...μάχη με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Πέμπτης (27/7).

Εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρει να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο των Ισραηλινών θα έρθει στο δρόμο της η Χάιντουκ Σπλιτ.

Κάτι που σημαίνει πως είναι ανοιχτή η προοπτική να υπάρξουν δύο Ελληνο-Κροατικά...ραντεβού στους επόμενους γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa Conference League.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Κροάτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντάνιελ Τσέζαρεκ που τα χρόνια της καριέρας του έφαγε με το...κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος σε τέσσερις ελληνικές ομάδες (Ακράτητος, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης, Άρης).

Ο άλλοτε...δικός μας Τσέζαρεκ κατέθεσε το προσωπικό του report, τόσο για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και την Χάιντουκ που περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον γ΄προκριματικό του Europa Conference League.

«Ο Λιβάγια είναι το 90% της Χάιντουκ Σπλιτ. Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης και μια ομάδα μόνος του.

Σε αυτόν στηρίζεται όλο το παιχνίδι της και για αυτόν παίζει όλη ομάδα.

Η Χάιντουκ έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως άλλωστε έδειξε και με την τελευταία νίκη που πέτυχε εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαθέτει φανατικούς οπαδούς που δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ, έτσι και καταφέρει να προκριθεί και να παίξει με την Χάιντουκ στον επόμενο γύρο του Conference League».


«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. O σέντερ φορ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο αριστερός εξτρέμ, Λούκα Ιβάνουσετς και ο χαφ Γιόζιπ Μίσιτς που πιο παλιά έπαιξε στον ΠΑΟΚ είναι κατά την άποψη μου οι κορυφαίοι παίκτες της.

Πρόκειται για μια ομάδα που πάντα παίζει ανοιχτό – επιθετικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, με πολλές πάσες και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας.

Ακολουθεί την προπονητική φιλοσοφία του προπονητή της (Ιγκόρ Μπίσκαν).

Σίγουρα θα την περιμένει μια δύσκολη βραδιά στην...καυτή έδρα της ΑΕΚ, ενώ το δικό της γήπεδο παρ΄ότι είναι παλιό γεμίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες πρόκρισης.

Σχεδιάζω να έρθω στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω το παιχνίδι που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Διαβάστε ακόμη...