Δύσκολη η διαχείριση της υπόθεσης Ντόουγκλας!

Για να φθάσει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο να είναι σήμερα ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΠΑΟΚ και ένα από τα πιο σημαντικά έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ, όλος ο ΠΑΟΚ, ιδιοκτήτες, παράγοντες και όλοι οι προπονητές του, έκαναν μεγάλες προσπάθειες να τον συνετίσουν. Τώρα και όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστούν… περισσότερα.
Πηγή: paok24.com
Δύσκολη η διαχείριση της υπόθεσης Ντόουγκλας!

Η L’ equipe είναι πολύ δύσκολο να είχε λανθασμένο ή μη έγκυρο ρεπορτάζ. Η Ναντ έχει προσεγγίσει τον Ντόουγκλας και με τον τρόπο της, τα λεφτά της και τη γαλλική ποδοσφαιρική προοπτική, τον έχει δελεάσει. Κάπως έτσι, όπως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσω του Οζντόεφ να φτιάξει το έδαφος για να τον αποκτήσει από την Καραμγκιουρούκ, όπως ο ΠΑΟΚ επιχειρεί κάτι παρόμοιο με τον Μαξίμοβιτς και την Χετάφε, έτσι και η Ναντ θα βάλει μπροστά τον Ντόουγκλας για να βρει λύση με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τι θα κάνει;

Ο Λουτσέσκου με τον Ίνγκασον ήταν διαλλακτικός αφού βρέθηκε αντικαταστάτης που θεωρητικά τον κάλυπτε. Πέρσι όμως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον Ντόουγκλας ήταν κάθετα αντίθετος! Όταν όλοι δεν ήθελαν να τον δουν, εκείνος ξεκινούσε την ενδεκάδα του από τον Βραζιλιάνο για τον οποίο έθετε και βέτο στο ενδεχόμενο αποχώρησης. Φέτος; Η κατάσταση είναι δύσκολη, ο Βραζιλιάνος είναι επίφοβος πνευματικά (το δείχνει ήδη) και ο ΠΑΟΚ καίγεται εις διπλούν. Κατά πρώτο λόγο μπαίνει σε περίοδο αγώνων και κατά δεύτερο, δεν έχει καλύψει τα κενά του στα χαφ. Αυτά που ήδη είχε και όχι τα νέα που μπορεί να εμφανιστούν.

Όλες οι πληροφορίες φανερώνουν ότι μετά την πρώτη απαράδεκτη πρόταση που έφερε ο εκπρόσωπος του παίκτη ο οποίος γνώριζε όλα τα δεδομένα και μαζί με τους Γάλλους υποτίμησε τη νοημοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, θα υπάρξει και συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον Ντόουγκλας και πρέπει να βρεθεί τρόπος να τον αξιοποιήσει αφού παραμείνει προσγειωμένος. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη (ποιοτικά και αριθμητικά) και άμεση ενίσχυση στο κέντρο, κάτι που για τη δεδομένη περίοδο θα εμπεριέχει ρίσκο, αφού κλονίζεται εντελώς και ο κορμός και η συνοχή της ομάδας.

Κλείνοντας: Το θέμα Ντόουγκλας είναι σοβαρό, εξελίσσεται σε πολύ δύσκολο timing και αναμένονται οι αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...