Δηλώνει παίκτες ενόψει Μπεϊτάρ

Από paok24.com: Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της σεζόν...
Πηγή: paok24.com
Δηλώνει παίκτες ενόψει Μπεϊτάρ

Σήμερα, Παρασκευή (21/7), ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποστείλει στην UEFA τη λίστα των παικτών που λογίζονται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να επιλέξει έως και 25 παίκτες από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, για να συμπεριληφθούν στη λίστα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να προσέξουν στον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, δεν μπορούν να δηλωθούν πάνω από 17 ξένοι ποδοσφαιριστές, με την UEFA να ζητά οι υπόλοιποι 8 να προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και να έχουν προπονηθεί τουλάχιστον για τρία χρόνια -μεταξύ 15-21 ετών- στον ΠΑΟΚ. Τέτοιοι είναι, μεταξύ άλλων, οι Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας, Τσιγγάρας, Τζίμας και Ταλιχμανίδης.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα για μια αλλαγή στη λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν τον αγώνα, με την UEFA να δίνει -λόγω και της εποχής- το περιθώριο να προσθέσει κάποια ομάδα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα ή να μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον τραυματία.

Διαβάστε ακόμη...