Υποβίβασαν τον AVAR του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ με το οφσάιντ - έγκλημα στο 93’

Στον πίνακα βοηθών της 2ης κατηγορίας υποβιβάστηκε ο βοηθός Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), AVAR στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Υποβίβασαν τον AVAR του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ με το οφσάιντ - έγκλημα στο 93’


Το γκολ - οφσάιντ του Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο είχαν ισοφαρίσει οι Αρκάδες τον ΠΑΟΚ σε 2-2 στις καθυστερήσεις, τον περασμένο Φεβρουάριο, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τον «Δικέφαλο» του βορρά» και του είχε κόψει βαθμούς στην προσπάθεια που έκανε για τον τίτλο.

Ο Σίτο ήταν εκτεθειμένος ο AVAR σε εκείνο το παιχνίδι, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) είχε ξεχάσει να βάλει τις γραμμές του οφσάιντ, το γκολ κακώς μέτρησε, και η ΚΕΔ στους πίνακες βοηθών που ανακοίνωσε την Πέμπτη 20/7, τον υποβίβασε στην 2η κατηγορία.

Ήταν τόσο έντονη η αδικία του ΠΑΟΚ που σε ανακοίνωση του είχε κάνει λόγο για "αλλοίωση αποτελέσματος" και "στημένη απόφαση" των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μάλιστα, σε ανακοίνωση της, είχε κάνει λόγο για λανθασμένη απόφαση ενώ οι διαιτητές είχαν ζητήσει συγγνώμη.

Εκτός από τον Καλαμπόκη, έμειναν εκτός πίνακα και οι Βασιλόπουλος, Θανασιάς, Μαυρουδής, Σακκάς, Φράγιος, Παγουρτζής.

Αντίθετα, προβιβάστηκαν στη Σούπερ Λίγκα οι Τσολακίδης, Οικονόμου, Λιόντος, Αρμακόλας, Ψύλλος, Ντάβελας, Τοροσιάδης, Δέλλιος, Κομισοπούλου.

Διαβάστε ακόμη...