H ξεχωριστή… πρώτη του Γκαρσία κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για περίπου 15 χρόνια, με ένα μικρό διάλλειμα που τον βρήκε αγωνιζόμενο στην Ξάνθη.
Πηγή: thessports.gr
H ξεχωριστή… πρώτη του Γκαρσία κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο που δέθηκε όσο κανέναν άλλον αφού άφησε τον πάγκο της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, για να καθοδηγήσει τον Πανσερραϊκό, στην επιστροφή του στη Super League 1.

Μάλιστα εφόσον όλα κυλήσουν όπως τα θέλει στην πρώτη του «απόπειρα» μακριά από τη Θεσσαλονίκη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλος, για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο ο προπονητής, όσο και σαν ποδοσφαιριστής!

Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή κλήρωση της Super League έφερε την πρώτη συνάντηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ την 12η αγωνιστική στις Σέρρες, η οποία με βάσει το καλεντάρι του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου.

Η πρώτη «επίσκεψη» του ως αντίπαλος της Τούμπα θα πραγματοποιηθεί την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, 25η, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Γκαρσία παρότι αγωνίστηκε για ένα μικρό διάστημα στην Ξάνθη, δεν τέθηκε ποτέ αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί την επερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...