Τα φιλικά του ΠΑΟΚ και η σύγκριση με…πέρυσι!

Από paok24.com: Πώς τα πήγε ο Δικέφαλος στα παιχνίδια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας;
Πηγή: paok24.com
Τα φιλικά του ΠΑΟΚ και η σύγκριση με…πέρυσι!

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο διάστημα του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας την Βέστερλο στο Βέλγιο.

Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα με 3-2 από τους Βέλγους και ολοκλήρωσαν με ήττα τα φιλικά παιχνίδια, στα οποία είχε απολογισμό 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις στις 5 Ιουλίου κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ακολούθησε το παιχνίδι με τους Γκόου Αχεντ Ιγκλς, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από τους Ολλανδούς, ενώ στη συνέχεια πήρε δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στην Γκενκ (3-2) αλλά και την Αλ Τααβόν (4-1), με το τελευταίο φιλικό να διεξάγεται χθες κόντρα στην Βέστερλο, από την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Αν κοιτάξει κανείς στα περσινά φιλικά παιχνίδια θα διαπιστώσει πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνίστηκε απέναντι σε τέσσερις ομάδες, σημειώνοντας απολογισμό 2 νίκες (Γκόου Αχεντ Ιγκλς, Σταντάρ Λιέγης), 1 ισοπαλία (Αλκμαάρ) και 1 ήττα (Γκρόνιγκεν).

Διαβάστε ακόμη...