Φρίντρικσον: «Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Από skgsports.gr: Ο Έλβαρ Φρίντρικσον, ξέρει ότι στην Ελλάδα μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο ως ο «νάμπερ ουάν» του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Πηγή: skgsports.gr
Φρίντρικσον: «Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Ο Ισλανδός γκαρντ σε δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε για συζητήσεις και την συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους, τονίζοντας πως «ο ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Πιο αναλυτικά είπε:

«Οι διαπραγματεύσεις εξελίχθηκαν γρήγορα. Ξεκίνησαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν προχθές. Έγινε μια σύντομη κουβέντα που πήγε καλά, κι έτσι αποφάσισα να προχωρήσω. Υπάρχουν αρκετά καλά πράγματα στον ΠΑΟΚ, κι αναμένεται να έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Επίσης ρόλο παίζουν και οι συνθήκες, το να ζεις σε ένα ζεστό περιβάλλον, να αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα κι σε ένα από τα ισχυρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Για εμένα είναι ένα βήμα παραπάνω. Η Ρίτας είναι επίσης μεγάλος σύλλογος, αλλά θα έχω διαφορετικό ρόλο. Είναι μεγάλο το βήμα για την καριέρα μου. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να έχω ηγετικό ρόλο και να είμαι ο βασικός πλέι μέικερ, να έχω περισσότερο τη μπάλα στα χέρια μου. Το επιθετικό παιχνίδι θα είναι περισσότερο στις δικές μου πλάτες».

Διαβάστε ακόμη...