Ίνγκασον πενταετίας στη Μίντιλαντ! (pic)

Από thessports.gr: Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ, διευκρινίζοντας μάλιστα πως ο διεθνής Ισλανδός μπακ υπέγραψε πενταετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας.
Πηγή: thessports.gr
Ίνγκασον πενταετίας στη Μίντιλαντ! (pic)

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μίντιλαντ, ανέφερε:

H Μιντιλαντ είναι ένας σύλλογος που τα πήγε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και ανέβαζε συνεχώς τον πήχη. Μου έχουν πει για το έργο και ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου ως ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ πραγματικά να γίνω μέρος του συλλόγου και να προσπαθήσω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Είμαι εδώ για να δώσω το εκατό τοις εκατό του εαυτού μου και τώρα ανυπομονώ να γίνω μέρος της επιτυχίας που στοχεύουμε στο μέλλον.

Έχω παίξει σε πολλές διαφορετικές χώρες και περιβάλλοντα, και τώρα θα παίξω στη Δανία για πρώτη φορά. Ως παίκτης, πάντα προσπαθούσα να αναλαμβάνω την ηγεσία και να υποστηρίζω τους συμπαίκτες γύρω μου. Προσπαθώ να δίνω οδηγίες και γενικά να είμαι ο εαυτός μου με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου".

Ο αθλητικός διευθυντής της Μιντιλαντ Σβεντ Γκραβερσεν εκφράζει τη μεγάλη χαρά που κατέστη δυνατό να φέρει τον Ίνγκασον στην ομάδα.

"Ο Ίνγκασον είναι αμυντικός με διεθνή ποιότητα και μεγάλη εμπειρία. Αναζητήσαμε μια ηγετική φιγούρα, και αυτός είναι στον υψηλότερο βαθμό. Ο Ίνγκασον καταφέρνει να κατευθύνει την άμυνά του και είναι ένας τύπος που κάνει καλύτερες τις ομάδες που παίζει.

Δεν είναι κάθε μέρα που φέρνεις τον αρχηγό από έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα, ο οποίος έχει συνηθίσει να παίζει διεθνές ποδόσφαιρο τόσο για τον σύλλογο όσο και για τη χώρα. Ο Ίνγκασον έχει βιώσει πολλά πράγματα στην καριέρα του και έρχεται στην Κεντρική Γιουτλάνδη με τεράστια πείνα.

Θέλει ακόμα να πετύχει κάτι στην καριέρα του, και αυτό ευθυγραμμίζεται με τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχουμε εδώ στον σύλλογο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα παίξει βασικό ρόλο για εμάς – τόσο την ερχόμενη σεζόν όσο και περαιτέρω στο μέλλον".

Διαβάστε ακόμη...