Η Ραπίντ παρακολουθεί Σβαμπ και περιμένει...

Από sdna.gr: Τα δημοσιεύματα από την Αυστρία για το ενδιαφέρον της Ραπίντ για τον Στέφαν Σβαμπ είναι -πλέον- καθημερινά και το SDNA αναλύει τι «τρέχει» με τον έμπειρο χαφ του ΠΑΟΚ και την πρώην ομάδα του.
Πηγή: sdna.gr
Η Ραπίντ παρακολουθεί Σβαμπ και περιμένει...

Οι Αυστριακοί επανέρχονται στην υπόθεση Σβαμπ, ο οποίος απασχολεί την Ραπίντ Βιέννης, υπογραμμίζοντας πως θεωρείται η ιδανική επιλογή για να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Όπως επισημαίνεται στα δημοσιεύματα της χώρας: «Ένας Αυστριακός πρέπει να καλύψει το κενό στα χαφ της Ραπίντ. Το όνομά αυτού είναι τελικά ο Στέφαν Σβαμπ, εάν συμφωνήσουν για το κόστος μεταγραφής με τον ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το όνομα του Σβαμπ έχει γενικά... πέραση στην Αυστρία δεδομένου πως αρκετές ομάδες παρακολουθούν την πορεία του. Και αυτό γιατί τα κλαμπ στην χώρα λαμβάνουν ένα δυνατό bonus στην περίπτωση που κινηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν με λιγότερους από έξι ξένους ποδοσφαιριστές.

Ξεκάθαρη πρόθεση της Ραπίντ, η οποία φιγουράρει στη λίστα των ομάδων που παρακολουθεί στενά τον Σβαμπ, είναι να παίξει με λιγότερους από έξι ξένους παίκτες προκειμένου να λάβει το bonus που κυμαίνεται κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ.Το θέμα είναι πως η αγορά των διαθέσιμων και ποιοτικών Αυστριακών είναι πολύ περιορισμένη καθώς οι περισσότεροι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Η Ραπίντ έχει στραμμένο το βλέμμα της στον Σβαμπ, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αρχηγός της και θα ενδιαφερόταν στην προοπτική επιστροφής του στην ομάδα. Από την άλλη, ο έμπειρος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο και ως εκ τούτου τα πάντα ρυθμίζονται και ορίζονται από τους Θεσσαλονικείς. Και από πλευράς Δικεφάλου, δεν απορρέει καμία τέτοια διάθεση για συζήτηση...

Διαβάστε ακόμη...