Αυτή είναι η Στεάουα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό "τεστ" στην Ολλανδία, καθώς σήμερα το απόγευμα (19:30) θα αντιμετωπίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου.
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Στεάουα

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα βρει απέναντί της ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς προπονητής της Στεάουα είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου", αλλά και ένας τεχνικός που πριν από λίγους μήνες, είχε βρεθεί στην Κύπρο και είχε παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους ανέλαβε τη Στεάουα τον περασμένο Μάρτιο και την καθοδήγησε στα πλέι οφ του ρουμανικού πρωταθλήματος, για να τερματίσει τελικά στην 2η θέση στο -7 από την πρωτοπόρο, Φαρούλ και στο +4 από την Κλουζ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Η Στεάουα δεν έχει κάνει ακόμη πολλές προσθήκες, παρά το γεγονός ότι έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιγιαμπόνγκα Νγκεζάνα, καθώς ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα για τη μεταγραφή του από την Κάιζερ Τσιφς της Ν. Αφρικής κι ο παίκτης αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του.

Η ομάδα του Χαραλάμπους, πριν από μερικές ημέρες αντιμετώπισε την Άντερλεχτ σε φιλικό παιχνίδι, που είχε πάντως... επεισοδιακή εξέλιξη καθώς δεν έλειψαν τα πολλά νεύρα και ηττήθηκε με 5-2, ενώ αυτό ήταν το πρώτο της "τεστ" για το φετινό καλοκαίρι.

Η Στεάουα στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, με το πρωτάθλημα της Ρουμανίας να ξεκινάει στις 16 Ιουλίου και πρώτος αντίπαλος, θα είναι η Κραϊόβα, με το σημερινό φιλικό να έχει μεγάλη αξία για τον προπονητή της.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το PAOKTV.

Διαβάστε ακόμη...