Το ηγεμονικό συμβόλαιο που προσφέρει η Μίντιλαντ στον Ίνγκασον!

Από thessports.gr: Όλα είναι έτοιμα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ μετά από 4,5 χρόνια προσφοράς ο Ίνγκι Ίνγκασον και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίντιλαντ μετά από την συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Πηγή: thessports.gr
Το ηγεμονικό συμβόλαιο που προσφέρει η Μίντιλαντ στον Ίνγκασον!

Εκτός από το deal του Δικεφάλου με την δανέζικη ομάδα, τα ΜΜΕ στην χώρα παρουσιάζουν λεπτομέρειες για την συμφωνία του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού με την Μίντιλαντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα tipsbladet ο Ίνγκι Ίνγκασον θα υπογράψει συμβόλαιο στην Μίντιλαντ πενταετούς διάρκειας (!) και αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, αφού ο Δικέφαλος έχει τον αντικαταστάτη του στο πρόταση του Εκόνγκ.

Σε ότι αφορά τις ετησιες απολαβές, όπως αναφέρουν οι Δανοι θα έχει ένα συμβόλαιο που αγγίζει το 1.500.000 ευρώ, το μεγαλύτερο στην Μίντιλαντ!

«Στην Μίντιλαντ αναμένεται να μετακομίσει ο Ίνγκασον, που αγοράζει τον Ισλανδό από τον ΠΑΟΚ έναντι ποσού μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων δανέζικες κορώνες (3.500.000 με 4.000.000 ευρώ) συν τα μπόνους. Ο Ίνγκασον θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μίντιλαντ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στην συνέχεια προσθέτει χαρακτηριστικά : «Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ είναι ο αντικαταστάτης του Ίνγκασον που έψαχναν οι Έλληνες και έτσι ο Ισλανδός πήρε το πράσινο φως για να μεταβεί στην Μίντιλαντ, όπου μπορεί να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της ομάδας την ερχόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμη...