Το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία (pics-vids)

Από sdna.gr: Με «σταθερά» την... αγαπημένη του Ολλανδία αλλά σε ένα μέρος που θα βρεθούν για πρώτη φορά, οι ασπρόμαυροι ετοιμάζουν βαλίτσες για την καλοκαιρινή προετοιμασία - Το SDNA βρέθηκε στο Τέχελεν και στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία (pics-vids)

Το πρωί της Δευτέρας (3/7) η αποστολή του ΠΑΟΚ θα «πετάξει» από τη Θεσσαλονίκη με αρχικό προορισμό το Ντύσσελντορφ και κατόπιν οδικώς θα μεταβεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Παρά το γεγονός ότι η «χώρα της τουλίπας» αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια, η αποστολή θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Τέχελεν, έχοντας το Hotel Bilderberg ως έδρα. Βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος με λίμνη και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

ollandia1

ollandia2

ollandia3

Περίπου 400 μέτρα από το Hotel Bilderberg βρίσκεται το προπονητικό κέντρο, που θα φιλοξενεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες τους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιεί δύο γήπεδα, τα οποία δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση ενώ ήδη μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές πριν την άφιξη του Δικεφάλου.

ollandia4

Το προπονητικό κέντρο που επισκέπεται για πρώτη φορά ο Δικέφαλος έχει φιλοξενήσει ομάδες όπως η δεύτερη ομάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και η Μετς το καλοκαίρι του 2021. Για δυο σερί σεζόν (2015-16, 2016-17) ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει το Τέχελεν για την προετοιμασία του.

ollandia5

Όσο για τη θερμοκρασία που θα συναντήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ; Μάλλον ιδανική για την περίσταση θα την χαρακτήριζε κανείς, αγγίζοντας τους 22 βαθμούς...

Διαβάστε ακόμη...