Οι άνθρωποι του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται, με τον Δικέφαλο να πραγματοποιεί τις πρώτες του προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες στη Νέα Μεσημβρία πριν μπει στο... κυρίως μενού της preseason.
Πηγή: paok24.com
Οι άνθρωποι του Λουτσέσκου

Οι «ασπρόμαυροι» αναχωρούν για την Ολλανδία εκεί όπου από εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια που θα καλυφθούν διαδικτυακά από το PAOK TV.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της φετινής προετοιμασίας είναι τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο και αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του Λουτσέσκου.

Μετά την αποχώρηση του Μπάτσι, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την προσθήκη των Πάολο Καστορίνα και Νικολάε Κονσταντίν, ενώ πριν από λίγες ημέρες προστέθηκε στο τεχνικό τιμ και ο Κρίστιαν Φότα.

Με αναβαθμισμένο ρόλο

Ο Πάολο Καστορίνα είναι φυσικά ένα γνώριμο πρόσωπο καθώς μετά από έναν χρόνο επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να αντικαταστήσει τον Μπάτσι και να αναλάβει χρέη πρώτου βοηθού του Λουτσέσκου.

Ο Καστορίνα στη νέα του θητεία στον ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει έναν σαφώς πιο αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη για τα ατομικά προγράμματα των παικτών.

Σε σύγκριση μάλιστα με τους Κονσταντίν και Φότα, ο Καστορίνα είναι αυτός που ξεκάθαρα έχει τον πιο συμμετοχικό ρόλο στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων».

Στο πλευρό του Λουτσέσκου και ο Νικολάε Κονσταντίν ο οποίος προσαρμόζεται στα νέα καθήκοντά του, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Πετρολούλ, εκεί όπου βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παρατηρητής της καθημερινότητας

Ο Κρίστιαν Φότα ήρθε στον ΠΑΟΚ για να συμβάλει σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα στην καθημερινότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ως νέος mental coach του Δικεφάλου θα αναλάβει την ψυχοπνευματική προετοιμασία της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ήδη άλλωστε αυτό φαίνεται και από τα πρώτα δείγματα γραφής της παρουσίας του στη Νέα Μεσημβρία, καθώς ο Φότα έχει φροντίσει να γνωριστεί με όλους και να παρατηρεί το πρόγραμμα προπονήσεων ως ένας εξωτερικός παρατηρητής, κάτι που άλλωστε συνάδει και με τον ρόλο που έχει στο τιμ του Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...