Οι πιέσεις της πλευράς Ίνγκασον και η πραγματικότητα!

Νωρίτερα, διαβάσατε στο PAOK24 το ρεπορτάζ της δανέζικης ιστοσελίδας “Tipsbladet.dk”, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Μίντιλαντ είναι διατεθειμένη να δώσει τουλάχιστον 3,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον και πως ο Ισλανδός στόπερ “είναι θετικός για μια μετακόμιση στην Μίντιλαντ, μέσω της οποίας μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.
Πηγή: paok24.com
Οι πιέσεις της πλευράς Ίνγκασον και η πραγματικότητα!

Όπως προκύπτει, το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι έγκυρο. Δηλαδή, η Μίντιλαντ θέλει τον Ίνγκασον για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνά της, είναι διατεθειμένη να δώσει 3,5 εκ. ευρώ ή και περισσότερα χρήματα για να πείσει τον ΠΑΟΚ να πει το “ναι” για την παραχώρηση του Ισλανδού και πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Δανία για λογαριασμό των “ερυθρόλευκων” του Χέρνινγκ!

Προκύπτει όμως και κάτι ακόμα. Η πλευρά του Ίνγκασον όχι απλά είναι θετική για την προοπτική της Μίντιλαντ αλλά πιέζει τον ΠΑΟΚ να πει το “ναι” στην πρόταση των Δανών!

Από την πλευρά τους, όπως τονίζεται στην Μικράς Ασίας, οι “ασπρόμαυροι” τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Ίνγκασον, ακόμα και αν οι Δανοί ανεβάσουν την αρχική τους πρόταση!

Και αυτό γιατί στη φάση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, στην οποία αναζητά έναν πρωτοκλασάτο φορ, έναν ποιοτικό μεοοεπιθετικό, έναν πρώτης γραμμής κεντρικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, πριν μπει στη διαδικασία να δώσει “βάθος” στο ρόστερ, κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το σενάριο η ομάδα να χάσει τον κορυφαίο – βάσει της εμπειρίας και της ποιότητάς του – κεντρικό αμυντικό, που μεταξύ άλλων είναι ο πρώτος αρχηγός της μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί και του ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή μέλος της ομάδας!

Το που θα οδηγηθεί η όλη ιστορία, δεν μπορεί να το προδικάσει κανένας, μιας και ο Ίνγκασον κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στη σκέψη να “μετακομίσει” στη Μίντιλαντ! Αν τώρα ο ΠΑΟΚ αλλάξει στάση εφόσον λύσει τα θέματα που τον “καίνε”, βρει τον αντικαταστάτη του Ισλανδού και η Μίντιλαντ εξακολουθεί να θέλει στο ρόστερ της τον 29χρονο στόπερ, ίσως τα δεδομένα διαφοροποιηθούν αργότερα το καλοκαίρι…

Διαβάστε ακόμη...