Γκαρσία, Πανσερραϊκός και… Ουεντραόγκο

Από thessports.gr : Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δώσει τα χέρια με τον Πανσερραϊκό για να τον οδηγήσει στην πρώτη χρονιά επιστροφής του στη Super League, αντικαθιστώντας τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Πηγή: thessports.gr
Γκαρσία, Πανσερραϊκός και… Ουεντραόγκο

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που αναχωρεί από τον ΠΑΟΚ Β για να δοκιμάσει στη μεγάλη κατηγορία, έχει ήδη επισκεφθεί τις Σέρρες και τις εγκαταστάσεις της επόμενης του ομάδας, έχοντας μάλιστα επαφές και με τους ανθρώπους αυτής.

Μπορεί ακόμα επίσημες ανακοινώσεις να μην υπάρχουν, αλλά αυτό συμβαίνει με την ανοικτή εκκρεμότητα της λύσης του συμβολαίου του Παύλου Δερμιτζάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ Β ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, όταν θα είναι και τυπικά ελεύθερος.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός θα ήθελε να πάρει μαζί του στις Σέρρες έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά, από τη συνεργασία τους την τελευταία διετία.

Πρόκειται φυσικά για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο. Ο Γκαρσία τον εκτιμά, και μένει να φανεί στην πορεία του καλοκαιριού αν ο αμυντικός μέσος από τη Μπουρκίνα Φάσο, τον ακολουθήσει στις Σέρρες.

Διαβάστε ακόμη...