«G360»: Η επόμενη μεγάλη εφαρμογή από τα… χέρια του Φιλ Γκος

Από paok24.com: Ο Φιλ Γκος έχει συνδεθεί... ψυχικά με τον ΠΑΟΚ, αφού έκλεισε στη Θεσσαλονίκη την καριέρα του και δεν έκρυψε ποτέ του την αναγνώριση, για το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά», λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2017-2018 του έδωσε την ευκαιρία να παίξει, ενώ ο ίδιος είχε φτάσει μία ανάσα από την απόσυρση του.
Πηγή: paok24.com
«G360»: Η επόμενη μεγάλη εφαρμογή από τα… χέρια του Φιλ Γκος

Ο Αμερικανός βρέθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα, η παρουσία του αυτή, έτυχε να συνδυαστεί και με την ημέρα της απόσυρσης της φανέλας με το Νο7, προς τιμήν του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Γκος ήταν εκεί, μαζί με άλλους μεγάλους «θρύλους» του παρελθόντος και έχοντας επιστρέψει στις ΗΠΑ, «τρέχει» το μεγάλο του επιχειρηματικό πρότζεκτ.

Ο λόγος για το «G360»! O Γκος εξηγεί στο PAOK24 το app που είναι στο τελικό του στάδιο και θα απευθύνεται σε όλους τους αθλητές παγκοσμίως, προκειμένου να φτιάξουν το δικό τους προφίλ στην αθλητική κοινότητα και παράλληλα, να παρουσιάζουν όσα έχουν πετύχει!

«To «G360» φέρνει την επανάσταση στην αθλητική βιομηχανία του NIL, αναπτύσσοντας και παρέχοντας μία πατέντα για τις πλατφόρμες των social media, που παρέχει σε μη επαγγελματίες αθλητές, πρωτοφανή έκθεση σε σπόνσορες, branding και αναγνώριση. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που επικεντρώνονται σε επαγγελματίες αθλητές, εμείς έχουμε δώσει έμφαση στο να στρέψουμε την προσοχή στους περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια ερασιτέχνες αθλητές, παγκοσμίως» λέει αρχικά ο Αμερικανός και συνεχίζει...

«Με την εφαρμογή για κινητά, οι μη επαγγελματίες αθλητές μπορούν να δημιουργήσουν και να προωθήσουν σε πραγματικό χρόνο στατιστικά και να χτίσουν τις δικές του καριέρες από το μηδέν.

Την ώρα που οι influencers, οι μουσικοί ή οι τραγουδιστές, έχουν πλατφόρμες όπως το Spotify και social media για να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους, οι ερασιτέχνες αθλητές έχουν περιορισμένες επιλογές με μηδαμινή προβολή. Η δική μας πλατφόρμα που είναι προσαρμοσμένη στον αθλητισμό, καλύπτει το κενό, επιτρέποντας σε παίκτες όλων των επιπέδων να παρακολουθούν την πρόοδο των παιχνιδιών τους, να δημιουργούν περιεχόμενο και να μοιράζονται πραγματικά data.

Παρόμοιο με δημοφιλείς εφαρμογές για infuencer, βοηθάμε τους μη επαγγελματίες αθλητές να επαναπροσδιορίζουν την αθλητική τους επιρροή, προσφέρουμε branding, έκθεση και πολύτιμος πόρους που μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματικές συμφωνίες από το μηδέν».

Εξηγώντας περαιτέρω το όραμά του, αναφέρει... «Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μέλλον οποίο καθημερινοί παίκτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν συμφωνίες από το μηδέν, όπως ακριβώς οι επαγγελματίες αθλητές. Έχουμε ήδη αναπτύξει μία λειτουργική εφαρμογή για κινητά, η οποία υπόκειται σε beta τεστ και έχουμε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για προστασία.

Μέσω της πλατφόρμας μας, αθλητές μπορούν να συνδεθούν με άλλους αθλητές και να χτίσουν την αθλητική τους κοινότητα, να παρακολουθούν τις νίκες και τις ήττες της ζωής τους, να κατατάσσονται, να ανεβαίνουν στους βαθμολογικούς πίνακες, να συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες, να κερδίζουν πολύτιμη έκθεση από το μηδέν, να προωθούν το φιλικό ανταγωνισμό, να αποκτούν ακόλουθους από το μηδέν, να ανεβάζουν σχετικό περιεχόμενο και να ανακαλύπτουν νέες ροές εσόδων.

Το πρόβλημα που προσπαθούμε να λύσουμε είναι η έλλειψη πηγών και υποστήριξης για αθλητές, τόσο σε ψυχαγωγικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Πολλοί αθλητές αντιμετωπίζουν περιορισμούς, όπως η περιορισμένη πρόσβαση σε τοπικά γήπεδα, ελάχιστη προβολή και μία έλλειψη ολοκληρωμένης ανάλυσης. Επιπλέον, υπάρχει μία μικρή ανταμοιβή, κίνητρο ή δυνατότητα να προχωρήσουν πέρα από την εγγενή αξία. Για να έχει κάποιος μία συμφωνία από το μηδέν, είναι σχεδόν απίθανο χωρίς τη συνεργασία κορυφαίων ατζέντηδων.

Η πλατφόρμα μας, αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις, παρέχοντας προσιτό λογισμικό ανάλυσης, άμεση πρόσβαση στα αναλυτικά της αυτό-προώθησης και έναν τρόπο για να εντοπίζονται τα ρεκόρ νίκων/ήττων εφ'όρου ζωής, τόσο από ψυχαγωγικούς όσο και από οργανωμένους αγώνες. Επιτρέπουμε στους αθλητές να πλασάρουν τα στατιστικά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανοίγοντας νέους δρόμους προβολής και ευκαιριών.

Αυξάνοντας τη δύναμη της πλατφόρμας μας, οι αθλητές μπορούν να βελτιώσουν την προσωπική τους ανάπτυξη, να κερδίσουν πολύτιμες γνώσεις για την απόδοσή τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες για συμφωνίες από το μηδέν. Αντιλαμβανόμαστε ότι αθλητές, τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες, αξίζουν τα εργαλεία και τους πόρους για να εμφανίσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν τους στόχους τους».

Γιατί όμως ο Φιλ Γκος μπήκε στη διαδικασία μετά το τέλος της καριέρας του στην Ευρώπη και αφού έκανε μία προσπάθεια για προπονητής στο ΝΒΑ (στους Ουάσινγκτον Ουΐζαρντς), να δημιουργήσει μία τέτοια εφαρμογή; «Δεν είχα ποτέ πρόσβαση στις αναλυτικές πληροφορίες για μένα, καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ και αντιμετωπίζουν τώρα, εκατομμύρια άλλοι αθλητές! Ο στόχος μου είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές όλων των επιπέδων να αναλάβουν τον έλεγχο της καριέρας τους και τελικά να έχουν κέρδος από το περιεχόμενο που δημοσιεύουν δωρεάν!»

Όσο για το πότε το «G360» θα είναι διαθέσιμο; «Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία beta test παίρνοντας feedback από χρήστες, πριν ανεβάσουμε στο App και στο Google Store» λέει ο Γκος.

Κλείνοντας, ο Αμερικανός στέλνει το δικό του μήνυμα, προς τους αθλητές και τον κόσμο που τον ενδιαφέρει το εγχείρημα. «Τώρα είναι στιγμή για να εμπλακεί το κοινό. Είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή από τη στιγμή που θα έχει ανέβει ή επενδύοντας στη «G360».

«Τρέχουμε» μία καμπάνια crowdfunding στο StartEngine. Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα crowdfunding στον κόσμο, στην οποία ο κόσμος μπορεί να επενδύει σε εταιρείες για μετοχικό κεφάλαιο/μετοχές. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε στήριξη και μπορεί να πάτε στο www.startengine.com/G360».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...