Πάμπλο Γκαρσία και Πανσερραϊκός!

Από paok 24 .com:Τυπικά, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του Ιουνίου.
Πηγή: paok24.com
Πάμπλο Γκαρσία και Πανσερραϊκός!

Ουσιαστικά, είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του, με όλα να συνηγορούν εδώ και πολύ καιρό πως αυτός θα είναι ο Πανσερραϊκός, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Σερραίους αλλά ακόμα δεν έχουν "πέσει" οι σχετικές υπογραφές, κάτι που ενδεχομένως και να συνδέεται με το ότι ακόμα δεν αποτελεί παρελθόν από τα "Λιοντάρια" ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και για τη νέα σεζόν!

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πάμπλο Γκαρσία θα "μετακομίσει" στις Σέρρες μαζί με έξι νυν συνεργάτες του, ενώ έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι και ονόματα ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους Σερραίους, όπως για παράδειγμα ο Ισμαίλα Ουεντραόγκο!

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν ήδη βρει αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια και έχουν ήδη εκπονήσει ένα πλάνο για την καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο περιμένουν πρώτα να τελειώσει το θέμα με τον Πάμπλο Γκαρσία πριν κάνουν το επόμενο βήμα...

 

Διαβάστε ακόμη...