Η δύσκολη περίπτωση Σαλούστρου

Από paok24.com:Ο Χρήστος Σαλούστρος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από επτά χρόνια και έκανε μία τιμιότατη σεζόν, με 5.3 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, σε κάτι περισσότερο από 20 λεπτά ανά αγώνα στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Η δύσκολη περίπτωση Σαλούστρου

Ο έμπειρος φόργουορντ, αποτέλεσε μία από τις «σταθερές» τόσο του Άρη Λυκογιάννη, όσο και του Φώτη Τακιανού μέσα στη σεζόν και γενικά, με τα αγωνιστικά στοιχεία του, αλλά και με το χαρακτήρα του, ήταν μία από τις πιο σημαντικές μονάδες αυτού του ρόστερ.

Στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για τη διατήρηση ενός «κορμού» από τη φετινή σεζόν και για την επόμενη, ο «Σαλού», αποτελεί κομμάτι, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα να μην αναμένεται να αλλάξουν δραματικά από πλευράς του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αυτό που κυκλοφορεί ως πληροφορία είναι ότι ο Προμηθέας τον έχει βάλει στο στόχαστρο του για τη νέα σεζόν, κάτι που δυσκολεύει ιδιαίτερα την υπόθεση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σαλούστρος πάντως, δε μπόρεσε να τελειώσει τη σεζόν στο γήπεδο, αφού στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το Περιστέρι, τραυματίστηκε στον ώμο και από τότε κάνει θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα που ήταν σοβαρό...

Διαβάστε ακόμη...